RAW med Messiah på turné till Örebro

Efter flera år av helt utsålda shower i Stockholm på Hilton Stockholm Slussen så åker RAW på sin första Sverigeturné på nästan fem år. RAWs egen Mårten Andersson är som vanligt konferencier och har med sig ett enormt starkt gäng av högaktuella och prisbelönta komiker även denna gång. Den 20 oktober kommer de till Örebro.

På scen ser vi bland andra Messiah Hallberg, vinnaren av priset Årets manliga komiker på Svenska standupgalan.

– RAW har alltid haft fingret på pulsen när det gäller svensk stand-up. Klubben gav mig mitt break i branschen. Första gången jag fick chansen att åka på turné med RAW var jag en färsk rookie på standupscenen. Nu när jag får vara med för femte gången har jag precis blivit utsedd till Årets manliga komiker. Det här kommer bli väldigt roligt, säger han.