Så ska KIF Örebro rädda ekonomin – företag går in och sponsrar “gratismatch”

KIF Örebro har ett utsatt ekonomiskt läge. Nu går ett antal företag in och sponsrar söndagens hemmamatch. Det innebär att matchen är gratis för alla åskådare, men att företagen går in med en summa för varje person som kommer in på Behrn arena.

Så här skriver klubben: “Den 23 september klockan 16.00 är det avspark mot Ljusdal hemma på Behrn Arena. Kanske en av våra viktigaste publikmatcher – där du som åskådare gör enorm skillnad genom att kolla på grym fotboll. Ett antal FANTASTISKA företag går in med 1-10 kronor per åskådare som kommer på matchen. Det betyder att du tillsammans med dem kan göra enorm skillnad för KIF Örebro. Ta med alla du känner till matchen. Moderaterna i Örebro har gått in som matchvärdssponsor och bjuder därför de 300 första på korv med bröd. Så kom i tid. Vi kör fri entré, men för alla som vill finns det såklart möjlighet att lägga en valfri entrépeng. Ordinarie entrépris är annars 100 kronor”.

källa/foto: KIF Örebro

,