Många anställda i Region Örebro har beställt en “förmånscykel”

Intresset för Region Örebro läns förmånscyklar är stort, och det är många medarbetare som har beställt en cykel. – Det är oerhört glädjande att så många av våra medarbetare valt att anta erbjudandet om en förmånscykel. Både hälsan och miljön är vinnare i detta, säger Maria Åkesson, HR-direktör på Region Örebro län.

Region Örebro län arbetar för ett hållbart samhälle och en hälsosam livsstil. Som ett led i detta har regionen valt att erbjuda alla tillsvidareanställda medarbetare att hyra en cykel genom bruttolöneavdrag.

Förmånen har visat sig vara populär, och sedan den 17 september har 91 medarbetare beställt 110 cyklar.

– Och förhoppningsvis kommer vi få in ännu fler anmälningar innan ansökningstiden löper ut den 4 oktober. Skulle man missa denna gång kommer vi att återkomma med erbjudandet fyra gånger per år framöver, säger Maria Åkesson.

De första cyklarna i denna beställningsomgång kommer att levereras i slutet av oktober.

,