Al Pitcher återvänder med showen ”Sverige Syndrome”.

Det börjar närma sig nypremiär för Al Pitchers kritikerrosade standup-show ”Sverige Syndrome”. Humorföreställningen har varit en publikframgång sedan i höstas och spelats för utsålda hus både i Sverige och utomlands. Den 16 november kommer han till Conventum Kongress.

– I am delighted that we are doing so many more shows. Fyfaan this is my most favourite and personal stand up show to do and audiences from Norrköping to New York, Lund to London have loved it. Forget all the bad things in the world right now, lets get in a theatre and have a great laugh together, säger Al Pitcher.

I föreställningen Sverige Syndrome vänder Al på perspektivet och vi får lära känna vår nye landsman och ta del av hans resa: från födseln i England till barndomsåren i Nya Zeeland för att sedan landa här, med en svensk fru och två barn. Han berättar om sin kärlek till Sverige och svenskar, och på ett personligt sätt förklarar varför Sverige är det bästa landet att bo i – vilket vi hoppas på även nu efter valet.