Den 5 oktober ger arrangören svar om O Helga natt – “vi måste samla oss och diskutera internt “

På torsdagen kom beskedet att Örebrokompaniet väljer att inte bidra ekonomiskt till evenemanget O Helga natt på Stortorget. De anser att de inte har fått tillräckliga besked från arrangören Ambitiös om förutsättningarna för konsertens genomförande. Så här svarar Ambitiös ägare Davor Dundic på kritiken:

“Med anledning av dagens uttalandet av Örebrokompaniet vill vi i O, Helga Natt-organisationen också göra ett utlåtande. Vi känner inte alls igen oss i det uttalande och resonemang som Örebro kommun la fram genom sitt bolag Örebrokompaniet. Vi känner att vi måste samla oss och diskutera internt och ber att få återkomma med ett uttalande fredagen den 5 oktober”.

Läs mer om Örebrokompaniets besked:

Örebrokompaniet avbryter samarbetet om O, Helga Natt

, , ,