Mia Skäringer har premiär i Örebro – Helena Bergström är regissör

Helena Bergström är regissör för Mia Skäringers kommande föreställning ”Avig Maria – No more fucks to give”. Just nu inleder duon en intensiv repetitionsperiod inför den stundande höstturnén runt om i Sveriges arenor. Turnén inleds på Conventum den 2 november.

-Vi möts där på mitten och känner känslorna. Vi tar ingen hänsyn, ber inte om ursäkt och kompromissar inte. Vi bara kör. Det är som en förlossning. Jag blir så lycklig och helt igenom trygg med Helena. Hon puttar ut mig sista biten. Kärleksfullt men bestämt. Världens bästa jävla barnmorska. Nu ska föreställningen ut, säger Mia Skäringer.

-Det är en sån otrolig kick för mig att jobba med fantastiska Mia under denna galet, roliga och storslagna resan, tillägger Helena Bergström.