Örebros första tysta och nedkopplade After Work – “Målet är att hitta lugnet”

Nu kommer Sveriges första helt tysta och nedkopplade After Work till Örebro. Under två timmar kommer människor kunna samlas i en helt tyst, nedkopplad, alkoholfri miljö och helt enkelt bara vara. Målet är att hitta lugnet, för att sedan kunna gå hem avslappnad och nedstressad.

När: Torsdag 8 november klockan 16.30-18.30.
Var: Creative House, andra våningen, Älvtomtagatan 12-14

Oas är en metod baserad på forskning som hjälper företag, organisationer och privatpersoner att hitta ett hållbart förhållningssätt till den digitala stress som omger oss i vardagen. Oas arrangerar tyst after work på konferenser och på företag för modiga företag som vill jobba med hållbarhet och hälsa på arbetsplatsen.

— Syftet med denna Off the Work är att skapa en plats som är fri från prestation där du kan få vara en del av ett sammanhang utan att prestera. Lika viktigt som är det är att motionera kroppen för att må bra, lika viktigt är det att motionera ditt sinne för att må bra. Vi har fått väldigt många förfrågningar på när vi kommer till Örebro och vi vill såklart möta det behovet. Det känns verkligen jättebra, säger Victoria Palm, initiativtagare till OAS och dess tysta AW:s.

Off the work är öppet för alla och är helt kostnadsfritt. Det ska råda total tystnad och ingen kommunikation tillåts – vilket innebär att även ögonkontakt mellan deltagare undanbedes. Elektronik och klocka läggs bort. Respekt gentemot andra deltagare visas genom att helt enkelt efterfölja dessa dessa regler för att skapa ett tryggt rum där alla kan slappna av.

ORGANISATIONEN OAS, med Victoria Palm och Navid Modiri, står bakom initiativet Off the work. Oas är politiskt och religiöst obundet och är baserat på forskning och statistiska underlag för psykisk och fysisk hälsa.

, ,