MAX öppnar i Lillån – blir den fjärde restaurangen i Örebro

Den 10 oktober öppnar MAX nya restaurang i Lillån. Det blir kedjans åttonde nya restaurang som öppnas i Sverige bara i år, och den fjärde restaurangen i Örebro-området. Till restaurangen i Lillån anställer MAX 58 personer för hel- och deltidstjänster.

Restaurangen rymmer sammanlagt 220 sittande gäster på inne- och uteserveringen. För den som vill ta ett mål mat i farten är restaurangen utrustad med drive-in service, cykelparkering, bilparkering och handikappanpassad parkeringsplats. Inomhus är restaurangen försedd med åtta Expresskassor för snabb och smidig beställning och betalning. 58 duktiga medarbetare har anställts till personalstyrkan. Lokalen är designad efter det nya restaurangkoncept som MAX har tagit fram tillsammans med svenska arkitektbyrån Wingårdhs.

“Restaurangen i Lillån ligger invid Faluvägen vilket gör den smidig för både hungriga förbipasserande liksom boende i området att nå. Sedan i juni är hela MAX meny klimatpositiv, vilket innebär att alla burgare är klimatkompenserade till 110 procent. Varje tugga på MAX bidrar till ett bättre klimat och en bättre framtid för vår planet”, skriver företaget.

Onsdagen den 10 oktober klockan 10.00 invigs restaurangen med en öppningsceremoni. Richard Bergfors, VD på MAX Burgers, och Christoffer Bergfors, vice VD och Sverigechef på MAX Burgers, inviger restaurangen tillsammans med Ullis Sandberg, kommunalråd med ansvar för samhällsbyggnadsfrågor. Därefter öppnar restaurangchef Saha Wingtun tillsammans med personal upp dörrarna.

källa/ foto: MAX