I dag öppnade MAX i Lillån – “ett strategiskt långsiktigt val”

I dag öppnades MAX nya restaurang i Lillån. Det blir kedjans åttonde nya restaurang som öppnas i Sverige bara i år, och den fjärde restaurangen i Örebro-området. Till restaurangen i Lillån anställer MAX 58 personer för hel- och deltidstjänster.

-Historiskt sett så ser vi att Örebro uppskattar oss och vi uppskattar örebroarna, säger Christoffer Bergfors, vice VD och Sverigechef på MAX Burgers. För oss är det ett strategiskt långsiktigt val att öppna en restaurang i det expanderande området Lillån.

Förutom restaurangen i Lillån har MAX tre ytterligare restauranger i Örebro. MAX har varit en del av staden sedan 1998 och Tony Jakobsson, bygg-, etablerings- och fastighetschef på MAX, har Örebro som sin hembygd.

-Jag började som medarbetare på MAX i Örebro för nästan 20 år sedan, och idag jobbar jag med nyetableringar och expansion för den svenska och norska marknaden.

Richard Bergfors, VD på MAX Burgers, och Christoffer Bergfors, vice VD och Sverigechef på MAX Burgers, invigde restaurangen tillsammans med Ullis Sandberg (S), kommunalråd med ansvar för samhällsbyggnadsfrågor. Därefter öppnade restaurangchef Saha Wingtun tillsammans med personal upp dörrarna.

foto: Jan Larsson