Hon vill bli nytt språkrör för MP i Örebro

Camilla Hansén kandiderar till uppdraget som språkrör för Miljöpartiet i Örebro. De två nuvarande språkrören har ställt sina platser till förfogande efter valet.

“Det jag vill bidra med i kommunpolitiken är att bygga upp avdelningen, och även vårt distrikt, utifrån de nya förutsättningar det här valet har gett oss. Det sker så klart med grund i vårt alldeles utmärkta handlingsprogram Örebro2030 med basen i fullmäktigegruppen. Det är ett viktigt internt arbete. Det MP vill jag bygga upp tillsammans med medlemmarna bygger på den traditionella gröna ståndpunkten att vi är ett parti som varken är höger eller vänster, utan på väg rakt fram. Vi ska sikta på så stort grönt inflytande som möjligt. Det är ett viktigt arbete i det dagliga politiska hantverket och i relation till de andra partierna”, skriver Camilla.

foto: Emma Ode/ MP Örebro