Till helgen är det dags för tredje bomässan – nu flyttad till Conventum

Mässan Bostad2018 går av stapeln den 10-11 november. Den arrangeras för tredje året i rad med syfte att skapa en mötesplats för köpare och säljare av bostäder och allt som hör till ett boende.

“Vi presenterar nya bostadsprojekt, såväl bostadsrätter som hyresrätter och hus för premanet- eller fritidsboende. Vi har även utställare inom bland annat inredning för hemmet och tomten, byggmaterial, energilösningar och finansiering. Bostad 2018 ska även vara en mötesplats för samtal om bostadsutvecklingen i regionen där allmänheten har möjlighet att samtala med företrädare för länets kommuner och experter inom olika områden”, skriver arrangören Hedén & Jungander.

Tidigare har mässan arrangerats i CV-hallarna, men i år är den flyttad till Conventum arena.

Nyheter på mässan är Second hand, inredningsduell och antikvitetsvärdering. “Vi lyfter fram hållbar inredning och därför har vi bjudit in second hand butiker att stå med på inredningstorget för att erbjuda besökarna second hand fynd. Allt fler börjar ta hjälp av duktiga inredare för att lyckas med sin inredning. I år har vi en inredningsduell på lördagen den 10 november. Fyra av länets vassaste inredningsstylister gör upp om titeln årets inredare. Stylisterna tävlar i att inreda höstens mysigaste sovrum på en timme med start 11.00–12.00. Besökarna röstar fram vinnaren.

Antikvitetsvärdering med antikexperten Peder Lamm genomförs den 11 november kl. 13.00-16.00. Peder Lamm inleder med att hålla i en antikskola från scenen. Från 14.00 kommer Peder att värdera besökarnas antikviteter”, lockar arrangören.

,