Rickard Rosander på HEROK är Svealands främste entreprenör

Rickard Rosander, HEROK (ER Maskiner AB) utnämndes under torsdagskvällen till Svealands främste entreprenör i EY:s entreprenörsutmärkelse EY Entrepreneur Of The Year.

Inför hundratals näringslivsprofiler fick Rickard Rosander ta emot utmärkelsen som Svealands främste entreprenör när regionfinalen i EY Entrepreneur Of The Year gick av stapeln på Elite Stadshotellet i Västerås. Sedan Rickard Rosander tog över HEROK (ER Maskiner AB) efter sin far har omsättningen närmare tiodubblats, och idag vilar verksamheten på tre starka ben: HEROK som hyr ut maskiner, liftar och truckar till byggbranschen och som dessutom har en bygghandel i Örebro, Trafikbutiken som hyr ut utrustning för vägarbeten och till sist ett fastighetsbolag.

– Med ett exeptionellt modigt ledarskap och genom att alltid säkerställa att kunden får marknadens bästa lösningar har Rickard Rosander med HEROK (ER Maskiner AB) byggt upp ett företag med stor lönsamhet. Hans innovativa tänk har på ett imponerande vis utmanat branschen och kommer bryta mark även på nya marknader. Han är en otroligt värdig vinnare och jag tror han kommer ha stora chanser i den nationella finalen, säger juryordförande Bo Sandberg.

foto: Theodor Axlund

One comment on “Rickard Rosander på HEROK är Svealands främste entreprenör
  1. Gratulerar till den fina utmärkelsen

    Med hälsningar från Din gamle lärare Torvald

Comments are closed.