Almi arrangerar framtidsdag – “hur kommer globaliseringen och digitaliseringen påverka ditt företag?”

På torsdag den 15 november arrangerar Almi Framtidsdagen på Club 700 i Örebro. Den tidigare statsministern Fredrik Reinfeldt och omvärldsanalytikern Anna Starrin Frankzen är två av talarna.

Så här skriver arrangören om dagen; “Vi lever idag i en gränslös värld i ständig förändring. Det som gällde igår kanske inte längre gäller idag. Vilka utmaningar och möjligheter står du som företagare inför och hur kommer globaliseringen och digitaliseringen att påverka dig och ditt företag?”.

Fredrik Reinfeldt delar med sig av sina erfarenheter och syn på förändringar i Sverige, Europa och världen: “Aldrig förr har världen upplevt så stora och snabba förändringar. Mycket av detta kan vi också i liten utsträckning själva påverka. Det är dock viktigt att vi lär om och förstår vad som omfamnar vår värld för att kunna vara framgångsrika i våra verksamheter och företag”.

Anna ”Robot-Anna” Frankzen Starrin tar oss med på en spännande resa i automatiseringen och digitaliseringens tidsera. Anna Starrin Frankzen är trend- och omvärldsanalytikern som talar om de mänskliga aspekterna i den digitala revolutionen. Hon tar reda på vad vi människor tänker, tycker, behöver och vill ha i framtiden. I sitt enorma framtidsbibliotek har hon megatrenderna som kommer påverka var och en av oss. Men idag är det också lätt att känna digital ångest. Anna vill hjälpa till att lindra den ångesten och få oss att hitta nya och gångbara vägar i den digitala transformationen.