MPs kommunalråd startar eget – “utveckla, förvalta och kommunicera idéer”

Efter årsskiftet har inte Miljöpartiet längre något arvoderat kommunalråd i Örebro kommun. Nu väljer ett av språkrören, Sara Bronner, att starta egen firma tillsammans med sin make Fredrik Bronner.

Så här skriver de själva om sitt företag:

“Bronner & Bronner Samhällsutveckling erbjuder konsulttjänster för dig som vill ha stöd i att utveckla, förvalta och kommunicera idéer som skapar affärs- och samhällsnytta. Det som skiljer vårt sätt att arbeta från många andras är att vi tillsammans med kunden skapar lösningar som samtidigt leder till uppfyllandet av de globala hållbarhetsmålen i Agenda 2030. De här målen kom FNs medlemsländer överens om redan 2015, och allt vi gör måste faktiskt leda till att de målen uppfylls”.