Nu kan du betala med Swish när du bokar rum på Elite Hotels

Elite Hotels är först ut bland hotellkedjorna i Sverige att erbjuda sina gäster betalning med Swish på den egna sajten, elite.se.

Från och med nu kan du välja Swish som betalningsalternativ för att köpa din hotellnatt på elite.se. Detta är något som Elite Hotels är först ut med att erbjuda bland de större hotellkedjorna i Sverige. Swish, som ägs av GetSwish AB, är ett snabbt och säkert betalningssätt som används av mer än 6,6 miljoner privatanvändare.

– Vi strävar hela tiden efter att utveckla köpupplevelsen och som en del i detta vill vi erbjuda en palett av smidiga betalningslösningar. Allt för att vår gäst ska kunna välja det betalningssätt som passar bäst för det enskilda tillfället, säger Karin Krook, kommersiellt ansvarig på Elite Hotels

Elite Hotels erbjuder sedan tidigare Swish på själva hotellen.