Alldeles strålande premiär för Bo Kaspers i Örebro

“Bo Kaspers Orkester hade sin Sverigepremiär för arenashowen Allt ljus på oss på Conventum arena i Örebro i fredags. Att dom själva med visst mått av självdistans kallar sig för världens bästa band är inte helt långt från sanningen. I alla fall att döma av spelningen i Örebro. Dom som ännu inte skaffat sig biljetter till kommande spelningar och säger sig ha ett Kasper-hjärta bör nog sätta sig vid datorn och boka en plats när turnén rullar vidare i landet. För det är en alldeles underbar, varm, proffsig, familjär föreställning som herrarna ger sin publik. Att dom är gudabenådade musiker är en sak, men att leverera sin låtskatt på detta sätt, är i snudd på världsklass, i alla fall med Örebromått mätt… För den trogna publiken är det på tiden att de får se Bo Kaspers i en riktig arenaföreställning med det ljus och den dekor som hör till ett sådant event. De klassiska låtarna kommer ännu mer väl till sin rätt med ”kompet” av bilderna och filmerna som projiceras. Greppet med att gå ner i publikhavet och bjuda på något som kan liknas vid en gatumusikföreställning är mer än lyckat.

Blås- och slagverksektionerna ska så klart ha sin självklara del av berömmet för en lyckad musikalisk upplevelse denna premiärkväll.

Örebrokuriren ger Bo Kaspers Orkesters show Allt ljus på oss högsta betyg och räknar med att hyllningståget rullar ostoppbart vidare…”

K-G Ekblom, Örebrokuriren