Dags att anmäla sig till Live at Heart nästa år – siktar på 200 band

Efter årets succéfestival har Live at Heart fortsatt blicken framåt och tar nu emot ansökningar från musiker och artister som vill spela under festivalens 10-års jubileum nästa år. Faktumet att Live at Heart firar jubileum kommer att belysas på många sätt under kommande festival och mer nyheter om detta kommer att släppas längre fram.

”Från en ganska blygsam start så har vi på tio år växt till att bli en av de främsta och mest omtyckta festivalerna i Skandinavien. Det ger oss ett stort ansvar att till tio års jubileet visa på att vi fortsatt har kraften att utveckla och bredda vår mötesplats för musiker, filmskapare, entreprenörer och publik”, säger Åke Lundström, VD på Live at Heart.

Live at Heart siktar på att boka runt 200 akter till nästa års festival.