Här är företagen som stöttar allsvenska KIF Örebro med minst 100 000

– Vi vet att damfotbollen i allmänhet har det tufft, eftersom det inte ges samma förutsättningar som för herrar. KIF Örebro är såklart inget undantag, utan som vi förstått det i samma situation som de flesta damföreningar i Sverige. Folk sliter ideellt i och runt klubben och tjejerna gör ett jättejobb. Det är dags att vi börjar tänka om kring hur vi sponsrar.

– Jag vill å tjejerna och klubbens vägnar tacka varmast för detta initiativ. Stor applåd. Det är så man blir rörd, säger Björn Andersson, klubbchef för KIF Örebro, och fortsätter:

– De här företagen är högst bidragande till det arbete vi just nu genomför för att stärka vår ekonomiska situation. Tack vare dem och andra insatser runt klubben är vi på rätt väg. Det känns jättebra. De är hjältar som förstått och tänker helt rätt.

källa/foto: KIF Örebro