Four PR får nya partners ute i Europa – “växa med befintliga och nya kunder”

Det europeiska PR-nätverket Enterie, som Örebrobyrån Four PR är en del av, växer med fler partners. Bambu PR från Spanien och ELEMENT C från Tyskland kommer att hjälpa nätverkskunderna att skala upp på respektive marknad. För Four PR innebär detta ökade möjligheter att växa med befintliga och nya kunder.

Sommaren 2018 meddelade PR-byrån Four PR, med huvudkontor i Örebro och lokala kontor i Stockholm och Karlstad, att de gått med i det europeiska PR-nätverket Enterie. Enterie startade som ett samarbete mellan PR-byråerna Com’ I/O i Frankrike och Profeina i Polen men har på kort tid vuxit till ett komplett nätverk med täckning över hela kontinenten. Med de två nya byråerna består nätverket idag av sammanlagt tolv byråer, och tack vare ytterligare partnerskap genom respektive byrå kan nätverket erbjuda sina tjänster i hela Europa.

– För oss är det givetvis jätteviktig att nätverket stärks med fler byråer. Det innebär inte bara att våra kunder får större möjligheter att nå ut på marknader utanför Sverige utan också att fler kunder utanför Sverige får möjlighet att etablera sig här. När en organisation eller ett företag ska etablera sig på en ny marknad är det A och O att kunna förstå den lokala kulturen, vilket gör det extremt viktigt att ha rätt kommunikationssamarbeten i just det landet. Det får kunderna genom det här nätverket, säger Martin Ruist, vd och partner på Four PR.