Nu släpper Ving resorna till vintern 2019 från Örebro – fortsatt direktflyg till Gran Canaria och Thailand

Nu finns de flesta av nästa vinters resor bokningsbara på Ving.se, bland dem Vings direktflyg från Örebro Airport till Gran Canaria och Phuket i Thailand.

– Under julhelgerna är det många som träffas och planerar det kommande årets semesterresor och januari är en av årets största bokningsperioder. De mest eftertraktade koncepthotellen och de bästa rummen säljs först och många försäkrar sig om både en resa och ett speciellt rum ett helt år i förväg, säger Barbro Holmberg, informatör Ving.

Gran Canaria är Vings största och mest populära resmål vintertid och lockar många semestrande svenskar som uppskattar klimatet, den spanska maten och kulturen. Phuket har vunnit svenskarnas hjärta och många återkommer år efter år för att njuta av värmen och den thailändska gästfriheten.

– Vi möter många boende inom flygplatsens upptagningsområde som efterfrågar när vinterns favoriter Gran Canaria och Phuket med Ving är bokningsbara från Örebro. Det är roligt att försäljningen öppnar lagom till julhelgerna, säger Mikael Smedberg, vd på Örebro Airport.

källa/ foto: Ving

,