Intimare Jill Johnson till Frimis i vår

”My Remedy”, det är namnet på både Jill Johnsons kommande turné och EP. I mars släpper Jill ny musik och den 8 mars har hon turnépremiär och besöker, tillsammans med sitt band, tolv spelplatser runtom hela Sverige. Hon kommer till Frimis den 6 april.

Senast Jill Johnson var på turné med eget material var hösten 2017 då hon spelade för utsålda hus i hela landet, då var det på konserthus – men med ”My Remedy Tour” åker hon för första gången som etablerad artist på klubbar och mindre, mer intima scener.

”Efter stora scener och shower, längtar jag oerhört mycket efter intimitet och levande improvisation med endast musiken och musikerna i fokus. Det var på klubbscenerna jag började en gång i tiden, och det ska bli så kul att få knyta an till den spelglädje jag minns från de scenerna!” säger Jill.