Katrinelund välkomnar par som vill gifta sig – “romantisk och mysig miljö vid Hjälmaren”

Den 14:e februari öppnar Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog upp för vigslar i dagarna tre. Med hjärtan i form av is, blommor och eld smyckas ett vintrigt Katrinelund i kärlekens tecken. 

Den 14–16:e februari har man möjlighet att avge sina löften på Katrinelund. Efter en borgligvigsel väntar fotografering och en god middag. Allt i en romantisk och mysig miljö vid Hjälmaren. 
Det kommer att finnas fyra vigseltider per dag och bokningen öppnas upp den 27 December.

– Vi har under åren haft flera gäster som kommit till oss efter sin borgligavigsel för att njuta av en middag på tu man hand. Jag är oerhört glad att vi nu tillsammans med våra samarbetspartners kan erbjuda ett alternativ till det som finns idag. För vad är mer romantiskt än Katrinelund i vinterskrud, säger Roger Hjälm, VD för Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog. 

I samarbete med Götmars, Studio 56, Amandas blommor & Hällefors kanotcenter kan man nu erbjuda ett helt bröllopskoncept i miniformat. Det ska bland annat skulpteras ett två meter högt hjärta av is. Eld kommer att ta andra former än det vi vanligtvis ser vid entrén till Katrinelunds Gästgiveri och detta ska nu välkomna gäster och brudpar.  

-Vi på Götmars erbjuder tjänster för livets viktigaste skeenden. Vi har mött en del par som istället för att skriva testamente valt att gå till rådhuset, så att vi nu får möjligheten att bidra med vigselförrättare i Katrinelund känns fantastiskt roligt! Vi hjälper självklart de par som vill se över sin juridiska situation i samband med vigseln, så att de kan känna sig trygga i sitt äktenskap. Säger Edvard Götmar, delägare och marknadsansvarig på Götmars.