Örebroföretaget IProj expanderar och öppnar i Norrköping

Det går bra för Örebrobaserade projekteringsföretaget IProj, som nu expanderar med ett nytt kontor i Norrköping. IProj som specialiserat sig på installationsprojektering kopplat till VVS-arbeten har haft fullt upp sedan oktober 2017 då företaget grundades, och växte under 2018 från fyra till sju medarbetare. Nu hoppas företaget på att göra samma resa i Östergötland.

Projekteringsföretaget IProj har haft fullt upp sedan företaget grundades i oktober 2017, och efterfrågan av installationsprojektering är fortsatt hög. Med ett nytt kontor i Norrköping växer företaget med fler kompetenser ­– både från konsultsidan och entreprenadsidan.

Kontoret kommer att öppna i slutet av januari, med Eddie Melin som enhetschef.

– Det är fortsatt högt tryck i branschen och det byggs mycket både i Örebro och Norrköping – två städer som är i expansiva faser med behov av nya bostäder och kontorslokaler. Samma sak gäller för Linköping som ligger geografiskt nära Norrköping. Genom att öppna det nya kontoret i Norrköping får vi in ännu mer kompetens i företaget och vi tror att etableringen kommer kunna skapa en hel del synergieffekter, säger Thomas Ahlström, vd på IProj.