Hon är ny chef i Ånnaboda

Den 27 december tillträdde Annika Reuter Westin som ny platschef för Nordic Camping Ånnaboda. Anläggningen med camping, hotell, restaurang, konferensanläggning och stugby förvärvades av Nordic Camping & Resort i juni 2018 och nu väntar en expansiv fas.

Ånnaboda ägdes tidigare av Branäsgruppen som fortfarande driver Storstenshöjden men alltså avyttrade verksamheten i Ånnaboda till Nordic Camping & Resort i juni 2018. Nordic Camping, som är Sveriges ledande campingkedja, har sedan dess påbörjat stora investeringar med bland annat förbättrade campingplatser och en upprustning av samtliga stugor. Totalt väntas minst 8 miljoner kronor investeras i anläggningen i fas 1.

Under hösten har man sökt en platschef och valet föll alltså på Annika Reuter Westin. Annika har flera ledarroller från hotell- och restaurangbranschen i bagaget från Mallorca, svenska fjällen och Stockholms skärgård.

”Jag ser fram emot att tillsammans med alla fantastiska medarbetare  fortsätta utveckla Ånnaboda till en riktigt bra destination och det självklara valet för både lunchgäster, campare, hotell- och stuggäster samt konferenssällskap”, säger Annika.

Johan Söör, VD för Nordic Camping & Resort, kommenterar:

”Tack vare att Ånnaboda nu ingår i Sveriges ledande campingkedja med totalt 26 anläggningar kan vi få samordningsvinster och marknadsföra Ånnaboda mot fler potentiella gäster. Jag växte själv upp i Lindesberg och har tillbringat många vinterdagar på Ånnaboda och tycker att det är en väldigt fin anläggning”.