Nettbuss Bus4You ökar antalet direktresor

Nettbuss Bus4You fortsätter sin storsatsning mellan Karlstad och Oslo. Från 15 april stärks linjerna med splitternya bussar och reseutbudet utökas med fyra direktresor till och från Oslo dagligen. De nya bussarna och de utökade turerna kommer samtidigt som det pågår ett järnvägsarbete på samma sträcka, vilket innebär att tågen kommer köra med reducerat antal turer. Tack vare Nettbuss Bus4Yous utökade turer är bolaget redo för att möta det intensiva resetrycket som väntar inför påsken.

De nya bussarna kommer att trafikera Västerås/Örebro/Karlstad till Oslo, en utökning med fyra dagliga turer i vardera riktningen. Det innebär även att Oslo-Arlanda förstärks tur och retur. För resenären innebär det fler avgångar med premiumbussarna Nettbuss Bus4You.

– Sedan sensommaren 2018 har vi sett en snabb, positiv utveckling med stor efterfrågan och vi genomför därför satsningen för att utöka med vår primära produkt Nettbuss Bus4You för karlstadborna. Investeringen ligger på 10 miljoner kronor, säger Nettbuss Travel försäljningschef Elvir Rascic och fortsätter:

– Vi ser väldigt positivt på framtiden och det är även aktuellt med ännu fler turer när efterfrågan finns. Vi har något att erbjuda alla våra gäster, från affärsresenärer och pendlare till fritidsresenärer. Gemensamt för alla är att de vill åka med ett bekvämt och prisvärt alternativ, som samtidigt är snabbt och enkelt utan byte.

,