Birro ska lyfta ÖSK – i media

ÖSK Fotboll presenterade i dag ett samarbete med mediaprofilen Marcus Birro. “Birro kommer att, via olika kanaler, ge supportrar en större insikt i klubbens arbete samt lyfta Örebro som stad”, ,skriver Sportklubben i ett pressmeddelande.

– Vi är väldigt glada att hittat ett samarbete med Marcus och ser fram emot att jobba med honom under 2019. Marcus kommer med ett utifrånperspektiv och stor erfarenhet inom media som gör att vi på ett öppet och äkta sätt kan visa upp fler sidor av vår klubb. Det finns en enorm kraft i ÖSK som förening med all historik, allt det engagemang och alla profiler som finns i och runt klubben. Detta är vad Marcus kommer att fördjupa sig i under våren, säger Simon Åström, VD ÖSK Fotboll.

– Jag är väldigt stolt och hedrad över att få arbeta med Örebro SK. Det är en av Sveriges mest anrika fotbollsklubbar och min ambition är att lyfta laget, klubben och staden Örebro i mediala sammanhang. Jag är imponerad över den värme och proffsighet som redan visats mig. Ibland kan det vara nyttigt att låta någon utifrån hjälpa en med att se sig själv, se förtjänsterna, se möjligheterna, se potentialen. Allt detta finns i massor i Örebro SK. Det är med stor ödmjukhet och med en enorm respekt för fans, lag, styrelse och förening som jag kommer börja arbeta för ÖSK med allt jag har. Stolthet, hjärta och passion är ju klubbens motto. Jag kunde inte uttryckt det bättre själv, säger Marcus Birro