Brynolf & Ljung till konserthuset i höst

Den 6 november 2018 var det premiär på Brynolf & Ljungs nya storskaliga scensatsning ‘Cirkeln’. Föreställningen hyllades både av publik och recensenter – Eskilstuna-Kuriren skrev “Obegripligt, förbluffande och hissnande” och Gefle Dagblad att “Brynolf & Ljung förtrollar publiken”. I helgen spelas sista föreställningarna på vårens nästintill utsålda turné, men nu är det klart att duon öppnar upp för en ny säsong hösten 2019 och 22 städer ska besökas för att bemöta publiktrycket. 

– Vi är så otroligt stolta! Det är en fantastisk föreställning, där alla pusselbitar faller på plats i finalen, och vi lämnar publiken med en känsla av ”Herregud, vad har jag just varit med om?” säger Brynolf & Ljung.

Efter succén ’Hokus Pokus Motherf*ckers’ som gick för utsålda hus runt om i landet 2016-2017 kom Peter Brynolf & Jonas Ljungs nya storskaliga scensatsning ’Cirkeln’. I Cirkeln får publiken möjlighet att uppleva street magic, live från scen och ute i publiken. Med hjälp av fingerfärdighet, psykologi och suggestion suddas gränsen ut för vad som är möjligt, och vad som egentligen borde vara omöjligt. Den röda tråden i Cirkeln är osannolika sammanträffanden. Alla har någon gång varit med om händelser där man känner – det här kan inte vara en slump. Nu sluter Brynolf & Ljung cirkeln och bjuder på årets stora aha-upplevelse.

SVERIGETURNÉ HÖSTEN 2019
18 oktober kl 19:30 – Helsingborg, Helsingborg Arena
19 oktober kl 18:00 – Eksjö, Olsbergs Arena
20 oktober kl 18:00 – Karlskrona, Karlskrona Konserthusteater
25 oktober kl 19:30 – Trollhättan, Arena Älvhögsborg
26 oktober kl 18:00 – Borås, Åhaga Arena
1 november kl 19:30 – Umeå, Idunteatern
2 november kl 18:00 – Luleå, Kulturens Hus
9 november kl 18:00 – Kalmar, KalmarSalen
10 november kl 14:00 – Göteborg, Lorensbergsteatern
15 november kl 19:30 – Örebro, Örebro Konserthus