Start för en helt ny sajt om bostad, inredning och trädgård

Den 19 februari lanserades Örebrohem. Det är sajten för alla som är intresserade av allt som har med bostad, inredning och trädgård att göra. Den drivs av frilansjournalisten K-G Ekblom. “Webbaserade Örebrohem är fylld med inspiration, trender och tips inom sina tre fokusområden – och det ligger helt rätt i tiden att samla lokal information om det som rör våra hem och boenden”, menar K-G Ekblom och fortsätter.

“Örebro är en av de städer i landet som växer allra snabbast just nu. Bostadsbyggandet når rekordhöjder fullt jämförbara med uppförandet av miljonprogrammen på 60-talet. Och med bostadsbyggandet följer ju helt naturligt att dessa hem måste inredas och trädgårdar anläggas. Örebrohem vänder sig så klart även till de som ägt eller hyrt sitt hem i många år och har ett stort intresse att följa med i trenderna när det gäller att utveckla sitt boende”.

Örebrohem har ett nära samarbete med bland andra IKEA, Örebrobostäder och Pelargonien, det sistnämnda är ett lokalt företag som arbetar med trädgårdsdesign. När du går in på Örebrohem hittar du till exempel artiklar om vackra engelska växthus, smarta innovationer för kök och badrum samt hur du förändrar rum med textilier.

Örebrohem är gratis för läsaren och helt annonsfinansierad. K-G Ekblom driver även Örebrokuriren.se och tillsammans med kollegan Tomas Jennebo, Örebropratarna.se.

Läs mer på: orebrohem.se