Åhléns öppnar outlet i Marieberg

I morgon den 20 februari öppnar Åhléns Outlet sitt femte varuhus, i Örebro. “Sveriges första outletkoncept med allt inom mode, hem och skönhet samlat under ett tak, där kunden kan fynda kända varumärken i en modern miljö till låga priser”, hävdar företaget. 

Under förra året öppnade de tre första Åhléns Outlet varuhusen, i Erikslund Västerås, Norrköping samt Södertälje och i januari i år öppnade det fjärde varuhuset, i Sundsvall. Nu är det dags att öppna det femte Åhléns Outlet varuhuset, på 2000 kvadratmeter, i Marieberg utanför Örebro, där elva nya medarbetare rekryterats.

– Efter ett lyckat första år med tre nya outletvaruhus känns det mycket roligt att redan nu öppna vårt andra varuhus i år och det femte totalt. Vi välkomna våra kunder till det nya varuhuset i Marieberg köpområde, där kunderna kan göra spännande varumärkesfynd till sig själva, hemmet och familjen, säger Stina Klaesson, VD Åhléns Outlet.