Snart dags för årets jobbmässa på Conventum

Onsdagen den 6 mars är det dags för årets jobbmässa. Mässan har som vanligt lockat ett stort antal företag och utbildningsanordnare att delta. Arrangörer är Örebro kommun och Arbetsförmedlingen Örebro län. Platsen är Conventum Arena.

Syftet med Jobbmässan är att den ska vara är en mötesplats för företag som behöver rekrytera, för utbildningsanordnare och för den som söker jobb eller utbildning. Mässan brukar locka uppemot 6 000 besökare.

De företag som deltar på mässan får här en möjlighet att träffa intresserade personer och på så sätt få en ”på platsen-kontakt”.

– Vi hoppas att årets mässa blir lika välbesökt som tidigare och att mötena mellan företag och arbetssökande leder till många nya anställningar, säger Thomas Strömberg, Örebro kommun. Och du som söker jobb, glöm inte att ta med ditt CV.