Arlas undersökning: Semlorna på Coop Ladugårdsängen är bäst

Semlor är hetare än någonsin och för åttonde året i rad har svenska folket röstat på sitt favoritcafé via ett initiativ från semmelälskarna på Arlas sajt Stans bästa semla. I år har över 13 000 röster har kommit in på sajten vilket skapar landets i särklass största semmeljury. I Örebro vann semlorna bakade på Coop Ladugårdsängen.

I hela svenska folkets semmeltest, Arlas digitala kampanj Stans bästa semla, deltar drygt 2 600 konditorier fördelade över landet, från Kiruna till Ystad. På sajten har svenska folket möjlighet att rösta på sitt favoritcafé och man kan dessutom tävla om boken “Är semlan en semla”, av konditorn Mattias Ljungberg och fotografen Joel Wåreus, genom att skriva en vinnande motivering.

Resultatet av omröstningen samlas i stadsindelade topplistor över de konditorier som har de bästa semlorna i respektive stad. Hittills har över 13 000 personer gått in på sajten och röstat på sin favorit.

källa/ foto: Arla