Fredrik Stengarn föreslås bli ny ordförande för KIF Örebro

Valberedningen för KIF Örebro kommer inför 2019 föreslå Fredrik Stengarn som ordförande. Fredrik har tidigare erfarenhet av styrelsearbetet inom KIF Örebro och andra ideella sammanhang. Han har varit med i arbetet att ta klubben tillbaka till OBOS Damallsvenskan. Fredrik är entreprenör och en av ägarna i PR- och kommunikationsbyrån Four PR.

“Fredriks brinnande engagemang för damfotboll och kunskap om marknadsföring och PR gör honom till en mycket intressant profil. Fredrik har de rätta ledarskapsegenskaperna och ett mycket ödmjukt förhållningssätt kombinerat med högt driv”, skriver valberedningen.

“Vi är mycket glada över att Fredrik tackat ja till vår förfrågan om att stå till förfogande som ordförande. Det slutliga beslutet fattas av KIF Örebros årsmöte den 21 mars”.

“Det känns hedrande att bli nominerad till ordförandeposten i en av Örebros viktigaste föreningar. Vårt arbete att skapa förutsättningar för tjejer att spela och utvecklas inom sin fotboll från barnsben till elitnivå är viktigt för Örebros fotbollstjejer. Nu ska årsmötet säga sitt”, kommenterar Fredrik Stengarn.

“Vi i valberedningen vill samtidigt tacka Charlotta Nordenberg för sju fantastiska år som ordförande. Charlotta har gett både hjärta och själ till klubben och hon är värd alla lovord från oss. Under hennes tid som ordförande har klubben bland annat tagit en andraplats i damallsvenskan med efterföljande spel i Champions League”.