Ray Charles hyllas på Conventum

“A Tribute to Ray Charles and OTHER Jazz/Blues/Soul Legends är en kväll där vi hyllar legenden Ray Charles och hans tidlösa musik. Aretha Franklin, Stevie Wonder, James Brown och Marvin Gaye kommer att bidra med deras super hits som Think, Respect, Do I Do, Superstition, Signed Sealed Delivered, Feel Good, Get Up Off Of That Thang, Sex Machine, What’s Goin On”, skriver arrangören.

Den 18 maj är det konsert på Conventum.

“The big band Soul Attraction med deras karismatiska frontman Brad Vee Johnson (från Boney M) kommer att äga scenen denna magiska kväll med en supershow som kommer att ta oss på en två timmars resa i ”the deep soulful south”.Ingrid Arthur från the Weather Girlskommer att gästa kvällen med flera svenska artister som: La Gaylia Frazier, Frank Ådahl, Viktoria Tolstoy, Meja och Jakob Stadell”.