Utställning på teatern inspirerad av “100 sånger”

Lördag 23 mars 14.30 är det vernissage för den fjärde upplagan av ”Galleri Hörnan” på Örebro Teater. Denna gång är Lisa Lindén utställare och hon inspireras av Roland Schimmelpfennigs ”100 sånger” som har världspremiär samma kväll.

Lisa Lindén går andra året på Örebro Konstskola med inriktning fri konst. Hennes arbeten består till största delen av målning och teckning:

–”Jag utgår från mig själv och mitt sätt att se på världen, att utforska de tankar och känslor jag inte riktigt förstår. Till den här utställningen har jag valt att jobba med kollage där jag har experimenterat mig fram för att hitta en form som känns förenlig med pjäsens innehåll.”

“Galleri Hörnan” kureras av Jens Haraldsson. De utställda verken ses i samband med att man ser föreställningen ”100 sånger” eller besöker andra evenemang på Örebro Teater.