Person från Närke har vunnit en halv miljard på Eurojackpot

Svenska Spel har fortfarande inte fått kontakt med den person som lämnade in Eurojackpotspelet som i fredags gav Sveriges största spelvinst någonsin, nästan 562 miljoner kronor. Samtidigt kan spelbolaget nu berätta mer om vem det är de söker.
– Det vi vet är att det är en man från Närke som lämnat in rekordvinstspelet. Om han är ensam vinnare eller delar vinsten med andra återstår att se, säger Pierre Jonsson, vinnarambassadör på Svenska Spel Tur.

Det skrevs svensk spelhistoria sent i fredags kväll då det stod klart att en rad inlämnad i Sverige fått alla rätt plus två stjärnnummer på Eurojackpot. Vinsten blev otroliga 561 942 260 kronor.

Svenska Spel har i ett dygn försökt få kontakt med den man som lämnade in rekordvinstraden via svenskaspel.se, men ännu är det ingen som har svarat vilket enligt vinnarambassadören Pierre Jonsson tyder på att vinsten fortfarande är okänd för vinnaren.

– Det är en spännande fortsättning på den här rekordvinsthelgen! Vi har försökt nå den här mannen men alltså inte fått något svar. Det är heller ingen som kontaktat oss vilket tyder på att han inte vet om att han har vunnit över en halv miljard kronor, säger Jonsson.