”Rhapsody In Rock” firar 30 år – konsert på Conventum i höst

En av Sveriges absolut största konsert upplevelser genom tiderna ”Rhapsody In Rock” firar 30 år hösten 2019. Robert Wells tar nu med sig originaluppsättningen med Anders Berglund som redan 1989 dirigerade de första konserterna och Gävle Symfoniorkester som medverkade på den första turnén. Detta blir de första konserterna sedan 2003 som radarparet Wells och Berglund ställer sig på scenen tillsammans med rockband och 52 manna starka symfoniorkestern. Det kommer dessutom att bjudas på hemliga sånggäster under turnéns gång.

Den 26 oktober kommer gänget till Conventum.

-Det känns fantastiskt att ta Rhapsody In Rock vidare, precis på det sättet jag drömde om som ung pianist på Musikhögskolan. Ännu roligare är det att återigen göra detta tillsammans med Anders Berglund som dirigent. Vi är vårt eget lilla dreamteam med många års turnérande och med alla åren i TV:s Så ska det låta, säger Robert Wells.

foto: Karin Törnblom