Eztrad laddar för vårens föreställningar

Över 5 000 personer såg showen World of Music när den sattes upp på Eztrad i Örebro i höstas. Inför vårsäsongen är första föreställningen redan slutsåld och så sent som i juni är det endast ett fåtal biljetter kvar. Mellan 6 april och 14 juni kan örebroarna åter igen njuta av god mat och många skratt till underhållning i form av dans, humor, sketcher och musik med hög igenkänningsfaktor.

– Det känns förstås riktigt roligt att örebroarna uppskattar showen så pass mycket och vi ser det höga trycket på biljetter som ett riktigt gott betyg för det vi gör, säger Erik Loön, vd på Eztrad.

World of Music spelas på fredagar och lördagar under hela våren. Är det vackert väder inleds kvällen utomhus, med fördrink på uteserveringen och i Äppellunden. När solen har försvunnit bjuds man in för att se showen och äta gott inomhus.

källa/ foto: Eztrad