Hon är ny hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Borgen

Johanna Neander tar över som hotelldirektör för Clarion Collection Hotel Borgen i Örebro. Neander kommer närmast från rollen som VD på Elite Stora Hotellet i Örebro.

Johanna Neander kommer närmast från Elite Stora Hotellet i Örebro där hon arbetat som hotellchef de senaste 10 åren. Det var här hon började sin hotellresa som praktikant 2003 i receptionen och på konferensen. Men redan efter några månader såg ledningen Johannas potential och hon fick snabbt axla den ansvarsfulla rollen som konferenschef. Innan hotell, har hon en helt annan bakgrund som undersköterska och montör för Ericsson.

– Att få driva ett prestigehotell som Clarion Collection Borgen är som en dröm. Jag är otroligt peppad inför uppgiften och ser verkligen fram emot att skapa magi tillsammans med mitt nya team, säger Johanna Neander. 

Clarion Collection Hotel Borgen är Örebros alldeles egna riddarborg från 1891. Borgen har tidigare huserat både Sparbanken och Nerikes Allehanda men är idag ett stilsäkert och modernt hotell mitt i stan. Borgen är välkänd både för boende och tillresta och ligger som nummer 1 på TripAdvisor.

– Clarion Collection Hotel Borgen är ett av våra viktigaste hotell och ett av Sveriges flaggskepp. Jag är väldigt glad över att få Johanna med i teamet och är övertygad om att hon kommer fortsätta att skapa succé på hotellet, säger Richard Svartvik, Driftsdirektör för Clarion Collection Hotel i Sverige & Baltikum.

Johanna Neander tillträder sin nya tjänst den 1 juni 2019.