Sjöstedt (V) talar på universitetet i dag

På måndag, 8 april, håller Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt ett öppet möte på universitetet i Örebro. Temat för mötet är det stundande EU-valet och partiets studentpolitik.

“Vänsterpartiet har politiken för att få en vardag som fungerar, för en ekonomi för alla, även för den som är ung och student. Vi tycker att utbildning ska vara tillgänglig för den som vill, inte bara för en liten klick med redan god ekonomi. Därför har vi drivit på för reformer som bidrar till en trygg, fungerande studietid.
Den 26 maj är det val igen. Denna gång till EU-parlamentet. Valet handlar om allas vår framtid. Om hur vi tillsammans kan rädda vårt klimat och stoppa högernationalisternas framfart i Europa. Om hur vi skapar ett Europa för alla, inte bara de rika”, skriver partiet.

Föreläsningen pågår ca kl. 12:00-13:00 i Konsertsalen på Musikhögskolan (Fakultetsgatan 1) på Örebro Universitet.

,