Skid-Johan Olsson föreläser om sin karriär

Skidåkaren Johan Olsson har vunnit och stått högst upp på prispallen, men vägen dit har varit varken enkel eller rak. Nu kommer Johan till Örebro på söndag den 14 april för att berätta om karriären, motgångarna och den mentala träningen, som bidrog till hans framgångar.

Johan nådde framgången sent i idrottskarriären och kom dit genom att våga tänka utanför boxen. Förmågan att styra sina tankar har han lärt sig längs vägen, när han jobbat med mental träning tillsammans med sin fru Anna och deras gemensamma mentala coach Stig Wiklund. Ett mantra har varit att det är de små sakerna man gör varje dag som i slutändan ger de stora resultaten. Genom föreläsningen hoppas Johan kunna inspirera andra att ta kontroll över sina tankemönster och ge verktyg som bidrar till mer glädje och effektivitet i vardagen.

– Jag kommer att berätta om min karriär, hur jag tacklade motgångarna, hur jag lyckades och hur det kändes att lämna familjen i åtta veckor för att leva och träna som en ”eremit”, bland mycket annat, säger han. 

Dag: Söndag 14 april

Tid: Klockan 17:00

Plats: Citykyrkan, Egnahemsgatan 2, Örebro