Jill Johnson och Moneybrother spelar på sommarens Tjo i Tjögsta

Det som skulle bli en liten sommarkonsert ute i Tjugesta har växt till flera härliga festivalkvällar. Tusentals besökare från hela landet har hittat ut till den härliga gemytliga lantmiljön vid Ladan 1917, som ligger i närheten av Tjugestasjön utanför Glanshammar. Tidigare år har artister som Plura, Doug Seegers, Thomas Di Leva, Timo Räisänen, Lars Kristerz och Amanda Ginsburg stått på scen. I år spelar Jill Johnson och Moneybrother på “Tjo”.

“Tjo i Tjögsta har blivit en sådan succé! Vi har längtat efter att få släppa årets program. Ska bli så kul i sommar! Vi har förstått att många planerar sin sommar efter Tjo, det är superkul tycker vi!” berättar Mirjam Sandberg och Anna Pettersson.

“Jag är supernöjd över programmet vi har fått ihop i år! Kul att Jill Johnson är klar för årets “Så mycket bättre” och att Anders “Moneybrother” Wendin är aktuell med utsålda föreställningar på Dramaten samt i en kommande dokumentärfilm ” berättar Ki Sandholm.

“Vi har även har flera supportakter, dj:s och roliga saker på gång som kommer släppas framöver” berättar Björn Lycklig Wallgren.

Festivalområdet kommer byggas ut och det kommer erbjudas en större variation av mat och dryck med flera restauranger på plats. Klara för årets festival är bland annat Katrinelund Sjökrog, STÅ – Pintxos & Vänner, Sooshi, Götlunda Glass och Cozo Coffee.

“Vi vill skapa känslan att du är bjuden till grannarnas trädgårdsfest, en helkväll och när du kommer dit är alla du känner där också. Trogna besökare kommer känna igen sig men för att klara ett större publiktryck kommer vi även bygga ut baren med nya spännande dryckesalternativ” berättar Johan Sandberg.

Vid Ladan i sommar:
Moneybrother med band – 26:e juli
Jill Johnson med band – 17:e aug