Örebrokompaniet söker ambassadörer för staden

Fem örebroare ska få chansen att bli ambassadörer för Örebro och testa allt platsen har att erbjuda, utifrån fem olika områden. Ambassadörernas uppdrag blir att lyfta fram de upplevelser Örebro erbjuder. 

– Detta kan bli årets häftigaste förtroendeuppdrag, säger Louise Anestad, varumärkesansvarig på Örebrokompaniet.  

I dag den 6 maj öppnar ansökan. Örebrokompaniet söker fem örebroare till fem olika områden inom vilka de ska upptäcka nya saker med sin egen stad. Örebroambassadörerna kommer dela med sig av sina upplevelser under tre månader. I ansökan ska den som vill bli ambassadör dela med sig av ett av sina smultronställen eller favoritupplevelser i Örebro.

De fem ambassadörerna kommer representera varsitt område:

  • Idrott och Hälsa
  • Konst och Kultur
  • Outdoor
  • Mat och Dryck
  • Nöje och Nattliv
, ,