Agenturen Beardmen får egen scen på Live at Heart

Artistagenturen Beardmen inleder ett samarbete med Live at Heart och presentera en egen scen med sex artister under festivalens tioårsjubileum. Sedan början av 2014 har Beardmen arrangerat mer än 250 konserter, fem klubbar och tre festivaler med över 350 olika artister och båda parter ser fram mot samarbetet.

”Vi är jätteglada att Beardmen Agency Group har blivit inbjudna att vara en del av Live at Heart. Förutom att få chansen att upptäcka nya artister och skapa nya kontakter kommer vi presentera utvalda delar av vår artist-roster på en egen scen under festivalen” säger Emma Andersson, Creative Director på Beardmen.  

”Att bolag av den här typen kommer till Live at Heart är jättekul och en bekräftelse på att vi växer som showcasefestival. Beardmen har en bra uppsättning musiker i sitt stall och jag är säker på att de kommer att presentera en kanonscen i september” säger Magnus Tunmats, festivalkoordinator för Live at Heart.

Artister på Beardmens scen:

Jangle Town

Otheas

Ravendal

Simon Swahnström

The Riven

Åskväder

Live at Heart äger rum mellan den 4-7:e september i Örebro.