Splitgrid tar in 7,5 miljoner – till marknads- och produktutveckling

Inkubera: “Innovativa fintech-bolaget Splitgrid tar in 7,5 miljoner kronor för att öka takten i sin marknads- och produktutveckling. Collector bank, Almi Invest och finska Innovestor står för merparten av kapitalet. De nya delägarna tar även en plats i Splitgrids styrelse tillsammans med grundarna”.
– Det är första gången vi tar in kapital i den här storleksordningen, säger Göran Eriksson, vd på Splitgrid. Det ger oss möjligheten att öka säljtrycket samtidigt som det öppnar nya dörrar för vår produktutveckling.

Inkubera har stöttat Splitgrid på olika sätt ända sedan starten 2015. Bolaget erbjuder butiker och leverantörer inom handeln en ny säker betallösning. Splitgrids koncept bygger på kommissionshandel och fördelar intäkterna på automatik när en vara sålts i butik.

källa/ foto: Inkubera