Här serveras mat i toppklass – mitt ute i naturen

Gastro Natur är tillbaka med tre teman. Eventet bygger på att servera mat i toppklass på en plats mitt ute i naturen. I år blir det vid Gårdsjötorp, nära Limstensgruvorna och ute på Hjälmaren. Upplevelsen är skapad av Örebrokompaniet och signerad av krögaren på Katrinelund, Roger Hjälm.

Gårdsjötorp 28 och 29 juni

Den storslagna naturen i Kilsbergen är platsen för årets första Gastro Natur.
Nytt för i år och exklusivt för Gastro Natur Gårdsjön är konceptet ”Open Kitchen”. Gästerna sitter bokstavligt talat runt köket och kan hela tiden se vad som pågår när kockarna förbereder de olika rätterna. Allt signerat Gastro Naturs egen mästerkock Roger Hjälm.

Hjälmaren 2 och 3 augusti

Årets stora Gasto Natur-snackis är tillbaka!
Mitt ute på Hjälmaren kommer gästerna att serveras en fantastisk meny med inspiration av närheten till vattnet. Roger Hjälm förbereder tillsammans med sina kockar de olika rätterna medans gästerna sitter i ett glashus mitt ute på Hjälmaren!

Limstensgruvorna 30 och 31 augusti

Mitt i djupaste Kilsbergen har vi hittat den mest magiska platsen! En plats där naturen sedan över 100 år har tagit tillbaka de djupa ärren dåtidens gruvdrift mejslade fram.
Vi leder er fram genom historiens vingslag till en plats där Gastro Naturs kockar kommer att servera gästerna en middag signerad Roger Hjälm.

källa/ foto: Örebrokompaniet/ Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog