På lördag startar Örebro Fotomaraton i Wadköping

Lördagen den 8 juni arrangeras  Örebro Fotomaraton. Förra året deltog drygt 120 fotografer.  Tävlingen går ut på att under åtta timmar ska deltagarna tolka och fotografera åtta utvalda teman. 

“Detta är en tävling för både amatör och proffs fotografer där alla får utmana sin kreativitet och förmåga att skapa ett foto med det där lilla extra. Antingen har du fotograferat länge och söker dig nya utmaningar eller kanske fotar du dagligen med din mobiltelefon och vill ta din fotografering steget längre. Oavsett hur van du är att stå bakom kameran så är du välkommen att delta i Örebro.

Örebro Fotomaraton kommer att utgå ifrån Wadköping,  som med sina närmaste grannar Svartån och stadsparken som bjuder in till en kreativ miljö med närheten till Örebro stadskärna”, lockar arrangören fotoklubben Zoom.