GRASS vidare i P4 Nästa

På fredagen avgjordes P4 Örebros P4 Nästa final. Det har blivit lite av en tradition att SR i samarbete med City Örebro avgör finalen i samband med Marknadsafton.

Finalen direktsändes i P4 Örebro och strax före 20.00 så kunde vi presentera en vinnare. Det blev bandet GRASS som vann inför en sommarvarm publik mitt på Stortorget.

P4 Örebros lyssnare och publiken på Stortorget röstade via sms. På Stortorget fanns också en jury bestående av Anna Bäck (musikbloggare), Tim Larsson (musikproducent och låtskrivare), Stina Storm (VD City Örebro) samt juryns ordf. Matias Holm (P4 Örebro). När juryns röster adderades med sms-rösterna stod det klart att GRASS vann.

Om Grass

Det är Sam Alaish och Sebastian Öster som har bildat gruppen GRASS. För tillfället läser de båda musikproduktion vid Örebros Musikhögskola och det här projektet var något de bildade en mörk vinterdag 2018. Vinnarlåten “Animal” är den första singeln från deras kommande album “She” som släpps inom kort.

källa/ foto: SR P4 Örebro/ City Örebro