Robert och Richard på Edekyl & Värme är Årets företagare i Örebro

På Företagarnas sommarlunch idag utsågs Årets Företagare Örebro. Vinnare 2018 är Robert och Richard Björk som driver företaget Edekyl & Värme AB.

Robert och Richard kommer att representera Örebro i länsfinalen som går av stapeln den 22 augusti. Där kommer de att konkurrera med övriga lokala vinnare av Årets Företagare. Vinnaren i länet får sedan representera Örebro län vid den nationella galan i Stockholms Stadshus i oktober.  

Motiveringen lyder: 

” Med värdeord som Engagemang, Drivkraft och Ekonomiskt hållbart resultat har Årets Företagare under 14 år utvecklat verksamheten från ett lokalt företag till ett av Mellansveriges ledande i sin bransch. 

Sedan 2005 har omsättningen gått från 7 mkr till över 130mkr och från 5 anställda till dagens 105 och under 2010 var de ett av Sveriges Gasellföretag. 

Med ett fokus på hållbarhet såväl för miljö, personal och socialt engagemang har de skapat en attraktionskraft för såväl kunder, leverantörer och kompetenta medarbetare.Det är med stolthet och glädje som vi härmed utser företagarna, entreprenörerna och bröderna Robert och Richard Björk till Årets Företagare Örebro 2018”.