Han är Örebroföretaget Tele Coachings nye vd

Den 14 augusti tillträder Tele Coachings nye vd Johan Brorsson, tidigare verksamhetschef på kundserviceföretaget Transcom i Örebro. Fokus för Örebroföretagets nye vd är att arbeta med långsiktiga, hållbara lösningar och utveckla företagets erbjudande. Företaget har hela Sverige som marknad, med kunder inom både inom privat och offentlig sektor.

Örebroföretaget Tele Coaching har funnits sedan 1997 och arbetar med att utbilda inom muntlig och skriftlig kommunikation, personliga möten, coaching, ledarskap och retorik. Företaget har tidigare letts av operativa chefer, men nu har styrelsen valt att ta in en vd för att leda organisationen framåt. Ny vd blir Johan Brorsson som med spänning ser fram emot det nya uppdraget:

– Det känns jättekul att ha fått det här förtroendet. Jag tror att mina erfarenheter från kundservicebranschen kommer vara till nytta i min nya roll, och jag siktar nu på att lyfta Tele Coaching ännu en nivå tillsammans med mina nya kollegor.

I samband med att Johan Brorsson kommer in i företaget kommer organisationen också skruva upp sin långsiktiga satsning, ett arbete som ledningsgruppen redan inlett. Tele Coaching har länge varit lönsamt, och vill nu växla upp ett steg och ta vara på alla fina kvalitéer som organisationen besitter.

– För oss delägare känns detta helt rätt, att ta in en extern vd som kan axla arbetet och ta företaget framåt. Vi är extra glada över att det är just Johan Brorsson som går in i rollen, en varm person med mycket energi som passar in väldigt bra i vår företagskultur. Johan är en person som leder tillsammans med sina medarbetare, och kommer att integrera alla i vår resa framåt – det är precis vad vi behöver, säger Peter Moström, delägare och ordförande i Tele Coaching AB:s styrelse.