Laddar för extrema hopp på motorcykel

För stora delar av världen är han känd som snöskoterföraren med fem X-games guld och att han var först i världen med att göra en dubbel backflip med snöskoter. I Örebro är han också känd för sitt hopp med motocross över Svartån inför 30.000 åskådare under jubileumsveckan.

Det är nu klart att en av världens mest kända extremsportare kommer till Örebro Race Night den 12 juli. Tillsammans med sin kollega Fredrik ” Frog” Berggren kommer Daniel Bodin att bjuda publiken på Freestyle Motocross Show presenterad av KTM Scandinavia. En spektakulär uppvisning med extrema hopp och trick på motorcykel.

Frog och Bodins freestyle show kommer att vara del av Örebro Race Night. En spektakulär show som utöver freestyle motocross kommer att innehålla ett försök att slå Europarekordet i längdhopp med monstertruck samt en uppvisning av Försvarsmakten.

-Att få visa upp en världsstjärna som Daniel Bodin i Örebro är stort! Det är klart att man ser fram otroligt mycket emot en kväll som den vi har framför oss den 12 juli. Daniel Bodin stod högst på vår lista över extremsportare som vi väldigt gärna ville ha till showen, säger Jimmy Führ på Örebrokompaniet som tillsammans med Truckstop Events arrangerar evenemanget i samarbete med KTM Scandinavia.

Örebro Race Night går av stapeln den 12 juli klockan 18.00 ute på Gammelbacka Arena som tillfälligt byggs upp ute vid Örebro Truckstop för evenemanget.